App van de Dag

App van de Dag1.5.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Elke dag een gratis app

App van de Dag zet elke dag een andere app in het zonnetje. De gratis iPhone-applicatie is een verkapt promotieplatform voor apps waar je normaal voor betaalt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Uiteenlopende apps
 • Geld besparen

TEGEN

 • Promoot soms ook gratis apps

Goed
7

App van de Dag zet elke dag een andere app in het zonnetje. De gratis iPhone-applicatie is een verkapt promotieplatform voor apps waar je normaal voor betaalt.

Besparen

Soms zijn 'betaal-apps' voor één dag gratis te downloaden in de iTunes App Store. App van de Dag vertelt je wanneer het zover is. Zo bespaar je vaak minimaal negentig cent op uiteenlopende applicaties.

App van de Dag toont tevens een overzicht van aankomende acties. Zo weet je welke applicaties de komende week in de aanbieding zijn. Elke aanbieding dient als stukje promotie voor app-ontwikkelaars, zij het zonder nare addertjes onder het gras. Zo dwingt App van de Dag je bijvoorbeeld nooit later alsnog te betalen voor apps.

Één druk op de knop

Veel heeft App van de Dag niet om het lijf. Op het hoofdscherm zie je een beschrijving, screenshots en hoeveel tijd je nog hebt om de app gratis te downloaden. Een grote groene knop leidt je naar Google Play, waar je desbetreffende applicatie binnenhaalt.

Wazig

Hoewel elke app van een uitgebreide beschrijving wordt voorzien, zijn de screenshots in App van de Dag soms wat vaag. Daarom loont het om op de Gratis-knop te tikken voor meer afbeeldingen, zodat je een helder beeld krijgt van elke applicatie.

Conclusie

App van de Dag is een digitale reclamefolder voor gratis apps in Google Play én een prima middel voor iPhone- en iPad-bezitters om nieuwe applicaties uit te proberen.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Beoordelingen about App van de Dag

 • Sas vZ

  door Sas vZ

  Slechte service van de ontwikkelaar. Slechte service, al dagen bezig contact te krijgen, reageren nergens op terwijl ik een factuur ontMeer

 • door Anonymous

  overzicht gekochte apps. Het zou leuk zijn als je via App van de Dag kunt zien welke app's je gratis hebt "gekocht". Meer

Promotie×